©2019 by Stories of Womanhood. Proudly created with Wix.com

polaroid sophia.jpg

Sophia Blyden (organisator)

Sophia Blyden is ondernemer, woordkunstenaar en artiest. In 2017 volgde ze het zomerprogramma van Humanity in Action, waarna ze samen met Sharona Badloe Stories of Womanhood opzette. Inmiddels is ze naast haar baan in de wetenschap de coördinator van de organisatie en het programma. Met Stories of Womanhood hoopt ze mensen te raken en de wereld editie per editie een tikkeltje beter te maken.

Sharona Badloe (redacteur)

Sharona Badloe is schrijver, journalist en performer. Na een studie Literatuurwetenschappen aan de UvA, volgde ze het zomerprogramma van Humanity in Action in 2017. Daarna richtte ze samen met Sophia Blyden Stories of Womanhood op. Ze is feminist, artiest en boekenwurm. Met muziekjournalistiek als haar grote passie schrijft ze voor platformen als CJP, VICE en The Daily Indie.

WhatsApp Image 2019-11-17 at 14.50.37.jp
polaroid willemijn.jpg

Diana Willemijn Helmich (social media)

Diana Willemijn Helmich is een kritische wereldburger die op verschillende plekken gestudeerd en gewerkt heeft; op dit moment is ze op een missie om de wereld te veranderen door middel van een research master in Gender Studies. Verder houdt ze van discussiëren, provoceren, en professioneel koffie zetten.

Fenna Jensma (vormgeving)

Fenna Jensma is een geboren fotograaf. In 2018 studeerde zij cum laude af aan de fotovakschool in Rotterdam. Ze maakt fotoseries over maatschappelijke en herkenbare thema's waar haar vrienden vaak de hoofdrol in spelen. Naast fotografe is ze vormgever, video producer en barrista.

fennajensma.jpg