polaroid sophia.jpg

Sophia Blyden (organisator)

Sophia Blyden is schrijver, neerlandica en artiest. Als mede-oprichter van Stories of Womanhood fungeert ze nu als het kloppende hart achter het platform. Zelf maakt ze graag verhalen, gedichten en videopoëzie over de mensen en onderwerpen die dicht bij haar staan. Met haar verhalen, kunst en events hoopt ze mensen te inspireren en verbinden.

Sharona Badloe (redacteur)

Sharona Badloe is schrijver, journalist en performer. Met muziekjournalist als haar grote passie schrijft ze voor platformen als VICE en The Daily Indie. Naast mede-oprichter van Stories of Womanhood is ze voor het platform nu voornamelijk actief als redacteur.

WhatsApp Image 2019-11-17 at 14.50.37.jp
polaroid eva donkerder.jpeg

Eva Garssen (productie manager)

Eva Garssen is feminist, activist en studeert Pedagogische Wetenschappen. Ze zet zich in voor een inclusievere wereld en strijdt voor meer gelijkheid. Dit doet ze zowel via de wetenschap als social media. Voor Stories of Womanhood zorgt ze er tijdens de events voor dat alles vlekkeloos verloopt.

Fenna Jensma (vormgeving)

Fenna Jensma is een geboren fotograaf. In 2018 studeerde zij cum laude af aan de fotovakschool in Rotterdam. Ze maakt fotoseries over maatschappelijke en herkenbare thema's waar haar vrienden vaak de hoofdrol in spelen. Naast fotografe is ze vormgever, video producer en barrista.

IMG_20200101_0001.jpg
polaroid willemijn.jpg

Diana Willemijn Helmich (social media)

Diana Willemijn Helmich is een kritische wereldburger die op verschillende plekken gestudeerd en gewerkt heeft; op dit moment is ze op een missie om de wereld te veranderen door middel van een research master in Gender Studies. Verder houdt ze van discussiëren, provoceren, en professioneel koffie zetten.