vr 30 okt. | Maaspodium

Stories of Womanhood #5

Op vrijdag 30 oktober is Stories of Womanhood terug met een vijfde editie. Deze keer strijken we neer in het Maaspodium te Rotterdam. Hét podium voor persoonlijke verhalen over 'womanhood', verpakt in theater, spoken word, muziek, poëzie en storytelling.
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

30 okt. 2020 20:15
Maaspodium, Sint-Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Stories of Womanhood strijkt voor de vijfde editie neer in Rotterdam. Dit is dé avond waar verschillende performers het podium betreden om hun persoonlijke verhalen te delen. In de vorm van theater, muziek, theater en storytelling schijnen we een avond lang met elkaar licht op wat het precies betekent om ‘vrouw’ te zijn in onze huidige maatschappij.

Stories of Womanhood wil de kracht van persoonlijke verhalen inzetten om mensen van de meest uiteenlopende, creatieve achtergronden aan elkaar te koppelen; of je nou op het podium staat of in de zaal zit. Met ‘womanhood’ als overkoepelend thema zijn ook de verhalen erg divers. De een dicht over de relatie met haar moeder, terwijl een ander zingt over hoe het is om je te identificeren als non-binair. Het doel van de avond is dat iedereen (man én vrouw én daarbuiten) de zaal niet alleen met een glimlach verlaat, maar ook met een warm gevoel van inspiratie, empowerment en verbondenheid.

I.v.m. COVID-19 is er deze editie zeer beperkt plek. We houden ons 100% aan alle corona richtlijnen en zorgen ervoor dat zowel de performers als gasten veilig op locatie kunnen zijn. Wacht niet te lang met kaartjes kopen!

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement

 

©2019 by Stories of Womanhood. Proudly created with Wix.com