wo 04 dec.

|

Het Huis Utrecht

Stories of Womanhood #4

Het is weer zo ver! Stories of Womanhood keert op woensdagavond 4 december terug met een spiksplinternieuwe editie in Het Huis, Utrecht. Dé avond waar (voornamelijk) vrouwen het podium betreden om aan de hand van de creatieve kunsten hun verhaal te delen. Ben jij erbij? Foto: Henri Verhoef

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Stories of Womanhood #4

Tijd en locatie

04 dec. 2019 19:00 – 22:00

Het Huis Utrecht, Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht, Nederland

Over het evenement

De vierde editie van Stories of Womanhood komt eraan. Dé avond waarop (voornamelijk) vrouwen het podium betreden om verhalen rondom het thema 'womanhood' te delen. Ons doel: dat iedereen (vrouw én man én daarbuiten) de zaal niet alleen met een glimlach verlaat, maar ook met een warm gevoel van verbondenheid, empowerment en inspiratie.

In de vorm van spoken word, muziek, theater, storytelling, kunst en nog veel meer schijnen we een avond lang met elkaar licht op wat het precies betekent om ‘vrouw’ te zijn in de huidige maatschappij. Het wordt weer een theatervoorstelling voor nieuwe inzichten en herkenbare geluiden. Dit jaar met o.a. Martine Bakker (moderator), Rosa Weekers (theater), Siham Amghar (poëzie) en Maxime Garzia Diaz (spoken word). Kortom: het wordt een avond vol verhalen, gestoken in een creatief jasje. Check de line-up hieronder.

- Martine Bakker (moderator)

- Siham Amghar (poëzie)

- Devika Partiman (lezing)

- Rosa Weekers (theater)

- Coyoco (muziek)

- Maxime Garcia Diaz (spoken word)

- Sharona Badloe (spoken word)

- Sophia Blijden (videopoëzie)

Kaarten scoor je via de registratieknop!

Deel dit evenement