do 13 jun.

|

Scheltema Leiden

Stories of Womamhood #3

Het is weer zo ver! Stories of Womanhood keert op donderdagavond 13 juni terug met een spiksplinternieuwe editie in Scheltema Leiden. Dé avond waar (voornamelijk) vrouwen het podium betreden om aan de hand van de creatieve kunsten hun verhaal te delen. Ben jij erbij?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Stories of Womamhood #3

Tijd en locatie

13 jun. 2019 19:00 – 22:00

Scheltema Leiden, Marktsteeg 1, 2312 CS Leiden, Nederland

Over het evenement

De derde editie van Stories of Womanhood komt eraan. Dé avond waarop (voornamelijk) vrouwen het podium betreden om verhalen rondom het thema 'womanhood' te delen. Ons doel: dat iedereen (vrouw én man én daarbuiten) de zaal niet alleen met een glimlach verlaat, maar ook met een warm gevoel van verbondenheid, empowerment en inspiratie.

In de vorm van Spoken Word, muziek, theater, storytelling, kunst en nog veel meer schijnen we een avond lang met elkaar licht op wat het precies betekent om ‘vrouw’ te zijn in de huidige maatschappij. En zoals altijd zijn we ook kritisch naar onszelf, want: is ‘womanhood’ wel iets? En wat verstaan we daar dan onder? Om een lang verhaal kort te maken: het wordt een avond vol verhalen, gestoken in een creatief jasje. 

Houd het Facebook event en onze Instagram (@storiesofwomanhood) in de gaten voor het laatste nieuws rondom het programma. Kaarten scoor je via de registratieknop!

Deel dit evenement